Reacties

                                  

           

 

 

 

 

Lien is een gedreven enthousiaste leerkracht die je elke les opnieuw kan meenemen in haar liefde voor muziek. De lessen worden heel persoonlijk gegeven. Er wordt gewerkt vanuit je eigen interesses, voorstellen en capaciteiten. Door haar manier van lesgeven, worden je eigen grenzen verlegd en leer je telkens opnieuw nieuwe zaken bij. Ook al is het voor mij persoonlijk elke keer een hele trip die ik moet doen...het is dit meer dan waard.   

 

 

 

 

 

 

Ik mag altijd zelf mijn liedjes kiezen en dat vind ik leuk. Na alle duidelijke en enthousiaste uitleg lukt het bijna zonder moeite :-).Noten kunnen lezen is absoluut niet nodig

 

Lief

Op maat van de leerling met zijn of haar persoonlijkheid, muziekstijl en kunde. Een topjuf met een hart op de juiste plek. Lief

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Omwille van een drukke agenda is het voor mij ideaal om pianoles op maat te krijgen: je kiest zelf de liedjes die je leuk vindt, je kiest hoe vaak je op les komt en geeft de nummers een persoonlijke touch. Op die manier blijft muziek spelen een ontspanning en kom ik elke keer gemotiveerd terug van de pianoles. Lore

 

                           

 

 

 

 

Sinds 2003 (!) volgen wij met 4 amateur-gitaristen les bij Lien, vroeger tweewekelijks, sinds enkele jaren maandelijks.

En daar kijken we elke keer naar uit, want we leren steeds bij ! We oefenen wel regelmatig onder elkaar, maar het is

onze juf Lien die elk lied dat we willen spelen zo kan finetunen, dat het eindresultaat ons telkens verwondert.

Ze doet dat trouwens met veel geduld en geloof me, soms heeft ze dat met ons écht wel nodig.

Wij blijven op les komen zolang we kunnen !

 

 

 

 

 

 

                                

 

 

 

 

De reden waarom de lessen op maat mij zo aanspreken zijn:

  • Een fantastische, supergemotiveerde, lieve juf die de lessen met heel veel plezier voorbereidt en geeft en  die daarbovenop tegemoetkomt aan de noden van de leerlingen.

  • FUN is het belangrijkste; als je iets doet wat je graag doet zonder het ‘MOETEN oefenen’ elke dag is dat echt wel een plezier om de lessen te volgen!  Je oefent thuis wanneer je zin hebt en bepaalt zelf je eigen tempo tijdens de les.

  • Superleuk dat je zelf je favoriete nummertjes mag doorgeven om ze vervolgens stap voor stap aan te leren.

  • Geen examens

  • Zeer flexibele timing; als je een keertje niet kan komen, geen nood, dan spreken we gewoon een andere datum af.

  • Je kan echt jezelf zijn tijdens de les

  • Geweldig dat ik op mijn vrije werkdag mijn hobby kan uitoefenen tijdens de dag –me-time- .  Op deze manier zijn mijn avonden beschikbaar voor mijn familie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lien zorgt er altijd weer voor dat de liedjes die je wil zingen en spelen een eigen unieke touch krijgen. Bij haar op les komen voelt nooit als een 'verplichting'.  Het is keer op keer een super gezellig uurtje waarin je op een ontspannen manier muziek speelt en een babbeltje doet. Dit maakt de lessen zo speciaal en ongedwongen!Het jaarlijkse lenteconcertje is elke keer weer de kers op de taart: een mooie samenkomst van alle verschillende talenten, die dankzij Lien kunnen tonen waar ze hun plezier in vinden: samen muziek maken!

Ik ben heel blij om al meer dan zes jaar bij deze geweldige en enthousiaste juf les te mogen volgen. Ze is onvervangbaar! Camille.