Zingen binnen je bedrijf

 

 

We komen graag op ons werk tot een heldere en resultaatgerichte verbinding met anderen door een focused aanpak. We leren graag de aanpak om goede vrienden en goede relaties te onderhouden.  Zeker in een snel veranderende sociale context op het werk bijvoorbeeld.  We halen graag het beste uit onszelf, uit onze groep die onze collega’s zijn, en waarmee we voor hetzelfde doel gaan. We zetten graag in op teams in beweging: samenwerking, communicatie, verbinding..

Stilaan geraakt het bedrijfsleven overtuigd van een play and learn aanpak: plezier èn leerrijk mét ROI factor. Beiden op elkaar afstemmen is een grote uitdaging.

De ROI zit hem in wat 'samen zingen' onmiddellijk met je doet als mens.  Je hoeft in deze niet op korte termijn te kunnen zien wat je aan elkaar hebt. Je voelt dat.  Je krijgt wel een idee over de energie waarover je team beschikt, en hoe samen zingen een gevoel van verbinding en vrienschappelijkheid tot stand kan brengen. Wat zeker resultaat geeft op het goedvoelen op de werkvloer.   

Kerstmis, een prachtig moment om eens samen de ultieme klassiekers te zingen. De herfst, een prachtig moment om een koor te starten binnen je bedrijf om de donkere dagen wel eens weg te zingen samen. De winter is ideaal om dat samen zingen helemaal tot z'n recht te laten komen.  Om op regelmatige basis, doorheen heel die herfst en winter mekaar te voelen in dat samen zingen. Kan behoorlijke fun zijn. Zingen geeft energie, maakt stoffen vrij in je lijf die je doen ontspannen. Een must op het werk! Zeker wanneer je een stressvolle functie bekleedt.

Om te zingen heb je heel wat lucht nodig.  Daarnaast moet je ook je adem langer kunnen spreiden dan tijdens het spreken.   Dit zorgt ervoor dat je tijdens het zingen je longen traint  en je longvolume vergroot.  Hierdoor kan je vrijer ademen. Ook het feit dat je spanning loslaat tijdens het zingen, heeft vrijer ademen tot gevolg.

Medewerkers uitdagen en ondersteunen om leiderschap te tonen is essentieel om als organisatie te groeien en bloeien.  En zingen is daar zeker een antwoord op.  Zingen op het werk kan een reden betekenen voor mensen om bij uw bedrijf te willen komen werken. Zingen confronteert je in den beginne misschien ook met de zelfzekerheid die je ergens mist en die je kan gebruiken. Je stem gebruiken is heel wat. Zeker voor mensen die het niet gewoon zijn. 

Competenties meten is hier niet van toepassing. Hoe kan je er als leider voor zorgen dat je team  gelukkig is (en blijft)? Ook hier kan zingen een antwoord bieden. Zingen op regelmatige basis geeft een geluksgevoel. 

 

 

Ik bied een project aan op langere termijn en op

 

regelmatige basis.  Dan pas komt zingen tot z'n recht.  

 

Wekelijks met je collega's genieten van een samen zingen.   Verbinding, fun, een gevoel van ontspanning verzekerd. Op een andere manier omgaan met je collega's kan deugd doen, zuurstof brengen in relaties en het werk achteraf bevorderen.  Je kan wekelijks inzetten op een uurtje zang.  Het gehele concept wordt heel laagdrempelig aangepakt. Enkel liedjes worden gezongen die door de leden zelf worden uitgekozen. Het is abosuut het proberen waard!

Teambuilding op maat: samen zingen met je collega's is een fantastische ervaring!